Sök
  • Brand New Living

Nyår - En chans till omstart


Ett nytt år innebär för mig ett vitt blad att fylla med vad jag vill och en chans till omstart och att kallibrera sig. Det känns bra att ibland få landa, falla, ladda och börja om. Jag har sprungit fort i höst. För min egen skull, fångat drömmar, skapat möjligheter, vågat testa nytt. Det har varit så kul men det tar på krafterna. Balans är viktigt för mig, att tänka hållbart och långsiktigt, därför kommer jag satsa ännu mer på att livsplanera 2020 för att frigöra ännu mer tid till det jag vill, förebygga fallgropar och sätta min mentala och fysiska hälsa i fokus. Självklart med hjälp av Livsjournalen


Nyårslöfte - vad avgör om du lyckas?


Jag har läst att hela 78 % bryter sina nyårslöften inom en månad, så jag tänkte ge dig några bra tips på vägen för lite större chans att lyckas med dina! Det finns många viktiga aspekter som kan spela roll, en viktig enligt mig är att göra ditt mål specifikt. Det är vanligt att ha för abstrakta som ex ”jag ska börja träna”. Ställ dig frågan – vad vill jag verkligen uppnå? eller – hur kommer jag att uppleva det när jag har nått mitt mål?Vad kan jag göra då som jag inte kan göra idag? Det kommer att göra dig mer motiverad att nå ditt mål. Gör gärna ditt mål personligt och kopplat till något större. Exempelvis om ditt mål är att sluta röka kan du lägga till ”för att leva längre och se mina barn växa upp och få barnbarn”. Att det känns i hjärtat kommer göra dig mer motiverad.


5 snabba tips:

  1. Specificerat och personligt mål som känns i hjärtat

  2. Tydlig start och sluttid – vad kan jag göra redan idag?

  3. Skriv ned, hitta inspirationsbilder och berätta för andra

  4. Sätt upp delmål och fira dig själv

  5. Identifiera dina hinder och förebygg dem


Vill du investera i dig själv 2020? Unna dig en egen Livsjournal.

15 visningar0 kommentarer
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Ikon

© 2020 by Brand New Living

Stockholm, Sweden