Sök
  • Brand New Living

Baam! Äntligen är den ute.


Kära vänner, bekanta, familj och medsystrar. Det är med stolthet och ett exalterat hjärta jag skriver till er idag då jag har roliga nyheter att dela med mig av.Jag har under hösten gett mig själv tiden och fröjden att fritt få skapa kreativt tillsammans med andra kreatörer. Projektet landade i boken Livsjournalen på 416 sidor, fullspäckad av livsplanering och personlig utveckling i kalenderformat. Detta varvat med vackra foton och tänkvärda texter att landa i för att skapa fler analoga mellanrum i vårt liv.


Livsjournalen familjen - Maria, Hanna och Emma


Allt började egentligen redan för 5 år sen när jag träffade Emma under min första föräldraledighet. Under en barnvagnspromenad delade jag med mig av ett av mina drömprojekt. Vi delade gemensamt en längtan efter mer frihet och att få arbeta kreativt. Vi båda var då fast anställda men drömde om ett liv med mer meningsfull tid.Fyra barn, otaliga koppar kaffe och idéer vid köksbordet senare, bestämde vi oss för att lägga all vår kärlek på vår gemensamma bebis – kombinationen personlig utveckling och livsplanering i kalenderformat.Med mina erfarenheter av att leda, motivera, coacha och projektleda tillsammans med Emmas brinnande intresse för att skapa innehåll och vackra bilder fanns mycket skaparglädje.


Livsjournalen-familjen fick tillskott av fantastiska Hanna Botvidzon Rausch som hjälpt oss förverkliga våra idéer i grafisk form och även agera modell på några foton.


Under tre septemberdagar hyrde vi ett magiskt sekelskifteshus i Skåne, där det kändes som tiden stod stilla. Husets väggar andades berättelser från starka kvinnor, kreativt flöde och livets fester. Där skapade vi miljöer och fotograferade till boken. Även loggan såg sitt första ljus och Livsjournalen började ta form på riktigt.De senaste månaderna har vi varit i en skrivarbubbla och äntligen är boken på tryckeriet. Vi har gjort hela processen utan förlag i ryggen och investerat varenda krona, svett och tårar själva. Så nu skippar vi jante i 5 minuter och snor åt oss strålkastaren, för vi är så stolta över oss och över Livsjournalen.I livsjournalen finns ett smörgåsbord av självcoachningsfrågor, verktyg, övningar och tips som kan hjälpa dig att hitta de små ledtrådarna som du behöver för att ge dig mer meningsfull tid.


11 visningar0 kommentarer
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Ikon

© 2020 by Brand New Living

Stockholm, Sweden