SJÄLVCOACHNING | WORKSHOP | RETREAT

Skapa din egna livsplan för ett hållbart mående, bättre balans och frihet att göra vad du vill.

Scrolla ner

My Life Map

Hur skulle det vara om du studsade upp på morgonen med en pirrande känsla av att du levde precis det livet du är ämnad för att leva?

Att du fick arbeta och skapa något du brinner för och planera din dag utifrån dina förutsättningar och livsvärderingar?

Hur skulle din drömdag se ut och vilka är dina superkrafter för att skapa just ditt drömliv? 

01 Vad är My Life Map?

My Life Map skapades som ett självcoachingsprogram för kvinnor som önskar hitta sitt kall, finna mod att våga skapa sin egna tillvaro utifrån deras längtan och drömmar. Programmet har fått kvinnor att göra livsstilsförändringar som att säga upp sig, våga starta eget, flyttat, hittat tillbaka till passion och kreativitet. Både i form av en webbkurs, ett helgretreat i Tärnsjö under 2019 och workshoppen Life & Career Clarity i ett samarbete med en karriärscoach. My Life Map låg även som grundidé för boken och kalendern Livsjournalens självcoachningsfrågor.

 

För alla kvinnor som är intresserade av att utveckla sig själv och vill göra en förändring i sitt liv. Inga drömmar är för små eller stora. Ingen förkunskap krävs.

Idag är sista dagen på kursen och jag vill inte att den ska ta slut. Tack för allt! Det har varit något med sammansättningen av frågorna som gjort att orden bara rasslat till när man skrivit. Jag hoppade på kursen för jag hade en gnagande känsla i mig - den har nu förvandlats till något konkret och jag VET helt plötsligt vad det handlar om. Min favoritövning är fortfarande den där vi fick beskriva hur vår drömdag skulle se ut. Dels för att jag då upptäckte att jag verkligen inte lever så nu, men mest för att det inte skapade ångest utan i stället ett mål - dit ska jag. Jisses vad spännande livet plötsligt blev!

Susanne, deltagare onlinekurs i grupp

03 My Life Map Omdömen

Linda Wejrot

”Den här kursen har verkligen fått mig att tänka efter, den har gett mig en kraft som jag har haft men tappat någonstans på vägen. Den har hjälpt mig att omvärdera och omprioritera. Tack vare kursen så har mitt liv helt ändrat riktning. Jag har bytt jobb och känner mig ”lätt”

Johanna, 30 år, fastighetsmäklare 

”Innan kursen var det som att något låg och gnagde inom mig. Något som ville ut. Med Marias fina och peppande sätt att guida genom kursen har jag gjort utvecklande upptäckter om vart jag ska börja bege mig. En sorts inre resa med yttre efterskalv. Rekommenderas starkt!”

Amanda Drotz, People Event Manager iZettle 

Maria är fascinerande bra på att tränga igenom med sina budskap och motivera till att våga. Kursen var uppbyggd så bra genom coachande & inspirerande inslag men med stor frihet att göra den till min egen. Nu vill jag bara ge mig ut och börja förverkliga drömmar! Tycker jag alla borde ge sig chansen att göra."

Malin 30 år föräldraledig

Innan kursen var jag vilsen i vem jag var, vad jag ville få ut av livet och definitivt vad som gjorde mig genuint lycklig där jag fick vara mig själv. Kursen har hjälpt mig att ändra mitt sätt att tänka och jag försöker nu leva mitt liv efter vad som gör mig lycklig, levande och tacksam, allt på grund av insikter genom kursen. Kan inte rekommendera kursen nog, man får ett nytt liv till det bättre!

04 My Life Map Stories

Foto: @whatdecoratesmyday

Skribenten, inredaren och influensern Emma Johansson från det populära Instagramkontot om kursen och hennes nya liv som frilansare.

”Genom hela kursen var igenkänningen i Marias vägledande texter nästan skrämmande träffsäkra och försatte oss i gruppen i tillstånd där vi verkligen kunde utmanas, där man gick tillbaka till barndomen, arbetade med att förebygga hinder och vår inre självsabotör, fokuserade på kreativa övningar som dröm- och idékartor. I gruppen av kvinnor som gick kursen var vi alla där av olika anledningar, med olika stora drömmar men med den gemensamma nämnaren att vi längtade efter förändring på något plan i livet”.

Foto @josefin_netz

Inredningsinfluensern Josefine Netz om kursen.

”Jag började precis innan sommaren en kurs för att just ta reda på vad jag verkligen vill här i livet. När jag var liten så hade jag stora drömmar och inga begränsningar men nu i vuxen ålder så anpassar vi oss, gör det som förväntas av oss och kompromissar. Vi tappar oss själva av olika anledningar och jag tror att vi alla behöver få en knuff i rätt riktning och ta reda på vad vi verkligen drivs av. Som gör att vi kan uppfylla de där stora drömmarna!” – Josefin Netz

blomsterochbakverk.se

Annelie, från den populära bloggen och instagramkontot @anneliesblommorochbakverk

Det har verkligen varit en tankeväckande kurs. Framför allt har jag givit mig själv tiden att för mig själv formulera vad jag vill, vad jag längtar efter och varför. Det finns ingen annan som kan förändra mitt liv och det är jag som måste rita upp vägen. Ett avsnitt handlar om ens inre självsabotör och där fanns mycket igenkänning. Marias ord att släppa tryggheten och låta drömmarna ta fart för att se vart de tar vägen landade fint hos mig.

INTRESSEANMÄLAN

För My Life Map självcoachningsprogram, workshops & retreat

Ger dig

förtur till plats!

Detta är inget bindande.

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Ikon

© 2020 by Brand New Living

Stockholm, Sweden