Klienter & deltagares

OMDÖMEN

SJÄLVCOACHNING | WORKSHOP | RETREAT

COACHINGSAMTAL

Scrolla ner

01 My Life Map Onlinekurs

Linda Wejrot

”Den här kursen har verkligen fått mig att tänka efter, den har gett mig en kraft som jag har haft men tappat någonstans på vägen. Den har hjälpt mig att omvärdera och omprioritera. Tack vare kursen så har mitt liv helt ändrat riktning. Jag har bytt jobb och känner mig ”lätt”

Johanna, 30 år, fastighetsmäklare 

”Innan kursen var det som att något låg och gnagde inom mig. Något som ville ut. Med Marias fina och peppande sätt att guida genom kursen har jag gjort utvecklande upptäckter om vart jag ska börja bege mig. En sorts inre resa med yttre efterskalv. Rekommenderas starkt!”

Amanda Drotz, People Event Manager iZettle 

Maria är fascinerande bra på att tränga igenom med sina budskap och motivera till att våga. Kursen var uppbyggd så bra genom coachande & inspirerande inslag men med stor frihet att göra den till min egen. Nu vill jag bara ge mig ut och börja förverkliga drömmar! Tycker jag alla borde ge sig chansen att göra."

Malin 30 år föräldraledig

Innan kursen var jag vilsen i vem jag var, vad jag ville få ut av livet och definitivt vad som gjorde mig genuint lycklig där jag fick vara mig själv. Kursen har hjälpt mig att ändra mitt sätt att tänka och jag försöker nu leva mitt liv efter vad som gör mig lycklig, levande och tacksam, allt på grund av insikter genom kursen. Kan inte rekommendera kursen nog, man får ett nytt liv till det bättre!

Sofia Sjökvist

Kursen gav mig nya insikter om mig själv och Maria är skicklig och motiverande i sin coachning.

Elin

Inspirerande och trygg kursledare! Kursen gav nya insikter och styrka att tänka annorlunda, och som faktiskt håller i sig. Tack för allt Maria!

Josefina, 37år, inköpare

Kursen gav mig väldigt bra verktyg för att kunna förbättra mig själv och mitt liv. Tack

Elvira, 36 år, mäklare

Jag vill varmt rekommendera Maria, fantastiskt fint och välarbetat material. Kursen har gett mig flera insikter och hjälpt mig på vägen mot de förändringar jag vill göra!

Sarah, 35 år, läkare

Maria och kursen gav mig steg för steg, på ett strukturerat sätt, bra hjälp att konkretisera vem jag är och vad jag vill göra. Kursens olika övningar var väldigt välskrivna och nyttiga, och de gav mig många värdefulla verktyg och insikter för att reda ut mina tankar och bättre förstå mig själv och vad jag vill. En rolig, nyttig och tänkvärd kurs som jag skulle rekommendera alla - men speciellt de som funderar lite extra över sin egen tillvaro och vad som är viktigt i livet.

Lena, 52 år, egen företagare inom turism och wellness

Den här kursen påminde mig om hur mycket jag tycker om att ta mig tid att reflektera, klippa och klistra, drömma, fundera, ta ut nya riktningar och stämma av var i livet jag befinner mig. Kursen gav mig tillåtelse, inför mig själv, att ägna tid åt mig själv, bara mig själv, jag fick vara onyttig på bästa "sändningstid"! Så härligt och så befriande, tack Maria för att du gjorde det möjligt. Givetvis så har detta medfört en väldigt massa nyttiga insikter som jag med glädje tar med mig in i framtiden! Så än en gång, ett innerligt Tack!

Susanne

Idag är sista dagen på kursen och jag vill inte att den ska ta slut. Tack för allt! Det har varit något med sammansättningen av frågorna som gjort att orden bara rasslat till när man skrivit. Jag hoppade på kursen för jag hade en gnagande känsla i mig - den har nu förvandlats till något konkret och jag VET helt plötsligt vad det handlar om. Min favoritövning är fortfarande den där vi fick beskriva hur vår drömdag skulle se ut. Dels för att jag då upptäckte att jag verkligen inte lever så nu, men mest för att det inte skapade ångest utan i stället ett mål - dit ska jag. Jisses vad spännande livet plötsligt blev!

Annelie, 38 år, operativ projektledare

Maria har skapat en tankeväckande kurs som kräver att jag själv formulerar vad jag vill, vad jag längtar efter och varför. Och det är just det som gör kursen så bra. Maria guidar oss med värme och bjuder på sig själv och sina erfarenheter. Hon gör det lätt att relatera till egna situationer och exemplifierar alla övningar på ett tydligt sätt. Kan varmt rekommendera kursen till dig som behöver en vägledning i dina tankar om nuet och framtiden.

Lina, 35 år, inredare/stylist

Tycker det har varit en fantastisk och utmanande kurs som har gett mig insikter i vad som är viktigt för mig i livet samt hur jag vill leva. Jag har stärkts i att våga följa min inre röst och de drömmar som jag har. Maria är en mycket engagerad och inspirerande kursledare som bjuder på sig själv och sina erfatenheter. Jag kan varmt rekommendera denna kursen om man både vill utmana och utveckla sig själv!

Lisa, 50 år, designer

Det har varit över förväntan bra. Ärligt och starka reflektioner och beskrivningar. Tydligt och väl bearbetat material. Stundtals har jag känt mig helt utmattad av alla tankar, insikter och känslor som kommit upp, stundtals har det fyllt mig med energi glädje och lust (vilket varit ett delmål i sig). Jag har fått många bra verktyg att ta till för att förverkliga mina drömmar och jag tror säkert att jag kommer gå tillbaka till mina anteckningar och uppgifter för att hitta stöd och vägledning när det behövs. Jag kan start rekommendera kursen för alla, som söker vägledning lite trust eller jäklar anamma för att komma vidare eller bara för att bli lite omruskad och påmind om sig själv.

Lotta, 43, lärare

Då jag hoppade på kursen var jag i ett skede jag bara ville framåt. Men. Inget går att forcera och innan jag kan gå framåt måste jag kartlägga situationen här och nu. Det som blev tydligt var att trots att jag vet mycket hjälpte Marias övningar mig att se olika situationer mer visuellt. Insikterna landade djupare. Det är ett helt otroligt gediget material Maria satt samman. Så vackert! Och jag är så glad och tacksam att det var just Maria som med sin autenticitet, värme och fingertoppskänsla guidat mig! Tack tack tack!

Malin, 44, Lönespecialist

Jag är väldigt glad att jag genomfört kursen med Maria. Den har, genom Marias vägledning och material, hjälpt mig att tydligt se en röd tråd genom mitt liv. En tråd av drömmar och mål som jag kommit ifrån men nu hittat tillbaka till. Det känns väldigt bra och jag känner mig stärkt inifrån. Jag är säker på att jag kommer att återgå till materialet flera gånger, när jag känner att jag behöver. Jag rekommenderar ALLA att gå Marias kurs.

Deltagare onlinekurs,

sommar 2019

Maria är en väldigt inspirerande kvinna. Med sin värme och lugn guidar hon dig genom onlinekursen som innehåller många bra steg där man både ser bakåt i tiden, var du står nu, och hur du vill ha det framåt. Jag fick en tydligare bild på hur jag själv vill leva mitt liv genom att se över de olika stegen.

Felicia Möller

Jag kan varmt rekommendera kursen My Lite Map för alla, verkligen alla! Att få reflektera över var man är i livet och sin livssituation! Det skulle alla behöva göra emellanåt! Bra upplägg och jätte spännande övningar! Som du kan jobba med

Karin, 55, verksamhetsutvecklare

Jag gillade verkligen de verktyg Maria ger, det hjälpte mig att verkligen SE mitt liv och mina drömmar. Jag känner att jag uppnått en helt annan balans i livet efter kursen. Rekommenderar Maria och kursen varmt!

Sara Ströberg

Trevligt, tankeställande och inspirerande material som fick mig att längta efter varje vecka. Kärnorden tar jag med mig.

02 My Life Map Retreat, Tärnsjö 2019

Emilia

Tack, gudomligt välsignat tack för en fullkomlig förlösande resa igenom fantastiska övningar och vägledning. Vilken workshop!! Jag är en van skribent men saknar ett värdigt "citat" för att beskriva allt som jag upplevt. Höga frekvensen i rum, tid, person och samklang. Oavbrutet utan minsta avbrott av inre väckt tvekan, tvivel eller oro. Tack Maria för att du attraherade hit mig att vara med och även få leda mediyogan. Tack alla ni själssystrar, en flock jag inte vågade drömma om fanns. Sat Nam

Amelie Von Essen

@amelievonessen.com

Tack för all kärlek och styrka, på alla plan, som den här helgen gett mig. Av dig, Maria, av andra deltagare och av miljö och atmosfär. Nu susar jag snart iväg i min bil starkare och med ett stort extra lager av harmoni. Som jag kan ta av när stress, press och utmaningar hopar sig. 

Är överväldigad av alla erfarenheter, insikter & verktyg som delats här.

TACK TACK TACK

Carina

@carina.svenheden

Tusen tack!

För värme och inspiration på en underbar plats med fantastiska fina människor!

= Livsglädje & stöd

Kram Carina

Kristin

Tusen tack!

För en otroligt givande helg. Det har varit en fantastisk upplevelse med härliga möten och mycket användbara redskap för att gå vidare i livet.

Tack, Kram Kristin

Malin

@onespoonhappiness